Рис з слабосоленою ікрою лосося
Рис з ТарТаром із смаженої креветки, заправлений японським майонезом
Рис з ТарТаром із вугря, заправлений соусом «Унагі»
Рис з ТарТаром із свіжого гребінця заправлений соусом «Ікура»
Рис з ТарТаром з лосося заправлений соусом «Рибний» та японським майонезом
Рис з водоростями Чука, заправленими горіховим соусом
Гребінці, гриби ерінги, порей, імбир та лемонграс у кокосових вершках
Теляча вирізка з авторським цитрусовим Понзу та чіпсами з часнику
Авокадо, мʼята, яблуко, креветка, соус «Шрірача»
Креветка та курка сувід в хрусткому рисовому папері
Японський пиріжок зі сніжним крабом під соусом «Унагі», пікантні соуси «Шрірача» та «Японський майонез». Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
Японський пиріжок з тигровою креветкою під соусом «Унагі», пікантними соусами «Шрірача» та «Японський майонез». Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
Японський пиріжок з Атлантичним лососем під соусом «Унагі», пікантними соусами «Шрірача» та «Японський майонез». Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
Поєднання соковитих овочів з фунчозою та соєвою пастою
Пікантні баклажани в хрусткій темпурі. Подаються з арахісом та соусами «Манго Юдзу», «Кокосовий Юдзу»
грибами шіїтаке та шпинатом під соусом "Хойсін"
Креветка, лосось, чука, свинина ТяСю, телятина, вугор і тунець із пікантним соусом.
Ніжний хумус зі східними прянощами, креветки в олії "ТомЯм". Подається з хрусткими Тортильями
У часниково – пряному соусі, що має насичений смак.
Із соусами: сирний, пікантний спайсі й кокосовий Юдзу
Смажені креветки в «Панко», вершковий сир та смажений лосось з міксом двох соусів - «Унагі», «Теріякі».
Хрусткі норі з тар-таром лосося і тунцем «Еллоуфін», заправлений японським майонезом, пікантним соусом «Спайс» та «Унагі»
Із соусом «Чилі світ»
із сирним соусом
Суп вʼєтнамської кухні, на основі телячого бульйону з додаванням пшеничної локшини та свіжо нарізаної телятини, нисиченіть супу надають пряні спецї
Традиційний в'єтнамський суп на рибному бульйоні з кокосовим молоком, деревними грибами, грибами «Ерінг» та пряною зеленню - каффір лайм, лемонграс, галангал
Класичний японський суп з пастою місо, омлетом «Томаго», чукою та грибами шіїтаке
Традиційний японський суп сумоїстів на рибному бульйоні з телячими мітболами, креветками та овочами.
Кисло-гострий суп на рибному бульйоні з креветками, лососем, лемонграссом, шиитаке й кінзою. Подається з кокосовим рисом
Кисло-гострий суп на рибному бульйоні з креветками, лососем, лемонграссом, шиитаке й кінзою. Подається з кокосовим рисом
Японський суп із пшеничною локшиною, свининою ТяСю і бобами Едамаме.
Гребінці, гриби ерінги, порей, імбир та лемонграс у кокосових вершках
Теляча вирізка з авторським цитрусовим Понзу та чіпсами з часнику
Свинина Тясю з гострим соусом «BBQ», сніжний краб в сирному соусі, пармезан, соус «Цезар»
Свинина сувід у кислосолодкому соусі з рисом
Ребра СуВід, мариновані в спеціях «Шарам Масала», меду та кунжутній олії, карамелізовані в соусї «Унагі». Подаються зі смаженою кукурудзою та кабачком
Філе дорадо. Подається зі шпинатом, бобами едамаме, стручковою квасолею і стеблом селери у вершковому соусі
Хрустка рисова булка зі смаженою креветкою, маринованим лососем, сніжним крабом та вершковим сиром під соусами «Унагі» та «Сирний»
Хрустка, соковита телятина у кисло-солодкому соусі
Качка су-від з хрусткою скоринкою та смаженою цибулею порей, подається з тонкими млинцями, свіжими овочами та авторським соусом "Хойсін"
Соковитий стейк з бейбі картоплею, гриль цибулею порей та смаженою кукурудзою
На грилі з авторським вершковим соусом з ікрою лосося та зеленим маслом. Кіноа зі шпинатом, томатами черрі і мікрогріном.
Тар-тар з тунця в гостро-томатному соусі «Тікка». Сніжний краб в сирному соусі, чука, вершковий сир
Лосось «Татакі», кокосовий кіноа, авокадо, водорості чука, соковите філе грейпфрута, редис
Тунець обсмажений в міксі кунжута, кокосовий рис на рибному бульйоні, авторський «Гуакамоле», манго, помело, болгарський перець
Обсмажена курка в спеціях «Шарам Масала», салати «Айсберг» та «Лола Роса», бебі шпінат, помідори чері, пармезан та хрустка Тортилья
Креветки WOK, кальмар, кіноа, салат «Азія» - салат айсберг, огірок, манго, чері, редис, мʼятний дресінг
Японський рис в азіатських соусах, ніжні креветки в темпурі, хрусткі броколі, помідори чері, кукурудза, соус "Манго-Юдзу"
Із соусами «Барбекю», «ПадТай» та «Шрирача», що додають страві неповторний пікантний смак. Любителі гострих страв будуть в захваті
Асорті соковитих овочей в поєднанні з куркою СуВід, доповненною соусом «КунгПао»
грибами «Ерінг», шпинатом з пряним пекінським соусом та трюфельним маслом
У кисло – солодкому соусі з кокосовим рисом.
Пшенична локшина з соковитою свининою, міксована хрусткими овочами в соусах «Блекпеппер» та «Теріякі»
Креветки, кальмари, лосось, гриби - шиітакі та деревні, броколлі, спаржева квасоля у ніжному вершковому соусі
В устричному соусі, що дає ніжний смак і має пряний баланс між солодким і солоним.
Запечений ролл з куркою сувід, вершковим сиром, пармезаном, авокадо, ікрою тобіка. У пікантому соусі з додаванням «Шрірачі»
Вершковий сир, лосось, тунець, копчений вугор, креветка, авокадо, соуси «Манго-Юдзу» та «Унагі»
Вершковий сир, креветка в панко, лосось, чука, соуси «Сирний», «Унагі», «Японський майонез»
Лосось, авокадо, червона ікра
Тунець, соуси «Манго-Юдзу», «Унагі»
Копчений вугор, соус «Унагі»
Маринована креветка в імбирному соусі
Смажений тунець в соусах «Манго - Юдзу» та «Унагі», вершковий сир, огірок та ікра тобіко.
Копчений вугор, томаго, вершковий сир, авокадо, соус спайсі й унагі.
Свіжий лосось і тунець, вершковий сир, смажені креветки, огірок
Вершковий сир, креветки і м'ясо краба в сухарях панко, огірок і авокадо
Копчений вугор, вершковий сир, лосось, авокадо, ікра тобіко, чука й соус унагі.
Смажений лосось у соусі «Барбекю-гранат», креветка, томаго, вершковий сир, тартар із манго, зелена цибуля та ікра тобіко
Вершковий сир, філе лосося, свіжий авокадо, креветки мариновані в імбирному соку.
Креветка WOK з пряними соусами «Шрірача» та «Світ Чілі», сніжний краб, вершковий сир, ікра летючої риби. Обсмажений в хрусткій та панко
Лосось, ікра тобіко, вершковий сир та ікра лосося.
Лосось, вершковий сир, огірок, манго, чука, ікра тобіко, ікра лосося
Рис з слабосоленою ікрою лосося
Рис з ТарТаром із смаженої креветки, заправлений японським майонезом
Рис з ТарТаром із вугря, заправлений соусом «Унагі»
Рис з ТарТаром із свіжого гребінця заправлений соусом «Ікура»
Рис з ТарТаром з лосося заправлений соусом «Рибний» та японським майонезом
Рис з водоростями Чука, заправленими горіховим соусом
гарячий десерт з ягодами, прянощами під ніжним пісочним тістом з додаванням вершкового сиру