Дует лосося та тунця в гарячій та хрусткій темпурі
Суп вʼєтнамської кухні, на основі телячого бульйону з додаванням пшеничної локшини та свіжо нарізаної телятини, нисиченіть супу надають пряні спецї
Поєднання соковитих овочів з фунчозою та соєвою пастою
грибами шіїтаке та шпинатом під соусом "Хойсін"
Качка су-від з хрусткою скоринкою та смаженою цибулею порей, подається з тонкими млинцями, свіжими овочами та авторським соусом "Хойсін"
Хрусткі норі з тар-таром лосося і тунцем «Еллоуфін», заправлений японським майонезом, пікантним соусом «Спайс» та «Унагі»
Смажені креветки в «Панко», вершковий сир та смажений лосось з міксом двох соусів - «Унагі», «Теріякі».
Японські рисові пиріжки з трьома пікантними начинками, обсмажені у Панко. Лосось, сніжний краб та креветка замішані з японським майонезом та соусом «Шрірача». Подаються під соусом унагі.
У часниково – пряному соусі, що має насичений смак.
Із соусами: сирний, пікантний спайсі й кокосовий Юдзу
Жовтий карі с куркою Су-Від, броколі в хрусткій темпурі, ягоди годжі та сирні чипси
із сирним соусом
Пікантні баклажани в хрусткій темпурі. Подаються з арахісом та соусами «Манго Юдзу», «Кокосовий Юдзу»
Креветка, лосось, чука, свинина ТяСю, телятина, вугор і тунець із пікантним соусом.
Із соусом «Чилі світ»
Тар-тар з лосося на подушці з ніжного гуакамолє та хрусткого рису, соус «Сальса-Манго», червона ікра
Тартар, заправлений азіатськими соусами. Подається з обсмаженими на вершкову маслі крихтами бріошу
Мариновані овочі в азійському стилі з імбирем та часником
Поєднання соковитих овочів з фунчозою та соєвою пастою
грибами шіїтаке та шпинатом під соусом "Хойсін"
Качка су-від з хрусткою скоринкою та смаженою цибулею порей, подається з тонкими млинцями, свіжими овочами та авторським соусом "Хойсін"
Японський суп із пшеничною локшиною, свининою ТяСю і бобами Едамаме.
Кисло-гострий суп на рибному бульйоні з креветками, лососем, лемонграссом, шиитаке й кінзою. Подається з кокосовим рисом
Кисло-гострий суп на рибному бульйоні з креветками, лососем, лемонграссом, шиитаке й кінзою. Подається з кокосовим рисом
Класичний японський суп з пастою місо, омлетом «Томаго», чукою та грибами шіїтаке
Суп вʼєтнамської кухні, на основі телячого бульйону з додаванням пшеничної локшини та свіжо нарізаної телятини, нисиченіть супу надають пряні спецї
Традиційний в'єтнамський суп на рибному бульйоні з кокосовим молоком, деревними грибами, грибами «Ерінг» та пряною зеленню - каффір лайм, лемонграс, галангал
Традиційний японський суп сумоїстів на рибному бульйоні з телячими мітболами, креветками та овочами.
Обсмажена курка в спеціях шарам масала, пряний індійський соус на основі йогурту та томатів, молода картопля конфі, лист ромена
Вершковий соус «Том-Ям», кокосове молоко, гострий каррі, каффір лайм, лемонграс
У вершковому васабі
Курка СуВід з олією «Том-Ям» та салатом «Азія» - фунчоза, огірок, філе апельсину, маринована цибуля, м'ята, кінза, арахіс, морква, зелена цибуля
Індичка СуВід в соусі «Теріякі» та «Жовтий каррі» з салатом «Азія» - фунчоза, огірок, філе апельсину, маринована цибуля, м'ята, кінза, арахіс, морква, зелена цибуля
Хрусткий та соковитий тунець з соусом «Унагі», обсмажений в темпурі і панко
Тар-тар з вугря та японським омлетом «Томаго» в соусі «Унагі». Сніжний краб в сирному соусі, чука, вершковий сир
Тар-тар з тунця в гостро-томатному соусі «Тікка». Сніжний краб в сирному соусі, чука, вершковий сир
Булка бріош, свинина ТяСю, соус «Блек-пеппер», соус «BBQ», бринза, перець чілі, васабі, майонез, цибуля фрі, кінза.
Соковитий стейк з бейбі картоплею, деревенними грибами та гриль цибулею порей
На грилі з авторським вершковим соусом з ікрою лосося та зеленим маслом. Кіноа зі шпинатом, томатами черрі і мікрогріном.
Бріош з маринованими креветками, обсмаженими в хрусткій темпурі в поєднанні з «Гуакамоле», вершковим сиром та соусами «Манго-Юдзу», «Васабі-майонез». Прикрашений стружкою тунця і норі.
Японський рис заправлений нашими фірмовими соусами, копчений лосось "Татакі", свіжий редис, помідори черрі, авокадо, водорості чука, солодкий соус "Чилі"
Кокосовий рис з чорнилами каракатиці, карамелізований тунець в соусі "Унагі", авторський "Гуакамоле", солодкий манго, боби едамаме, редис
Японський рис в азіатських соусах, ніжні креветки в темпурі, хрусткі броколі, помідори чері, кукурудза, соус "Манго-Юдзу"
Кокосовий рис, кальмари WOK, авокадо, салат «Азія» - манго, чері, свіжий шпинат, хрумкий огірок, редис, ромен, зелена олія, фреш лайма
Обсмажена курка в спеціях "Шарам масала", салат ромен, молодий шпинат, помідор чері, сир пармезан та хрусткі рисові чипси
грибами «Ерінг», шпинатом з пряним пекінським соусом та трюфельним маслом
Пшенична локшина з соковитою свининою, міксована хрусткими овочами в соусах «Блекпеппер» та «Теріякі»
Креветки, кальмари, лосось, гриби - шиітакі та деревні, броколлі, спаржева квасоля у ніжному вершковому соусі
Із соусами «Барбекю», «ПадТай» та «Шрирача», що додають страві неповторний пікантний смак. Любителі гострих страв будуть в захваті
В устричному соусі, що дає ніжний смак і має пряний баланс між солодким і солоним.
У кисло – солодкому соусі з кокосовим рисом.
Асорті соковитих овочей в поєднанні з куркою СуВід, доповненною соусом «КунгПао»
Із соусом Кунг Пао й деревними грибами.
Гречана локшина у вершково - грибному соусі, соковитий тунець обсмажений у васабі та панко
Смажений лосось у соусі «Барбекю-гранат», креветка, томаго, вершковий сир, тартар із манго, зелена цибуля та ікра тобіко
Лосось, сніжний краб у соусі «Кокосовий Юдзу» та у вершковому сирі, тунець, свіжий шпинат, димна стружка тунцю, зелена цибуля
Лосось, креветка в маринаді «Цитрусовий Юдзу», вершковий сир, філе апельсину, димна стружка тунцю та ікра тобіко
Вершковий сир, філе лосося, свіжий авокадо, креветки мариновані в імбирному соку.
Ікра тобіко, смажений лосось, вершковий сир, японський майонез, а також свіжий огірок і авокадо.
Тартар із лосося, соус спайсі, вершковий сир, авокадо та ікра лосося.
Тартар із тунця, вершковий сир, огірок, манго, сирний соус та соус унагі.
Смажений тунець в соусах «Манго - Юдзу» та «Унагі», вершковий сир, огірок та ікра тобіко.
креветка в темпурі, манго, вершковий сир, ікра тобіко та кокосова стружка
Копчений вугор, вершковий сир, томаго й айсберг.
Креветка WOK із пряними соусами шрирача й «Чилі світ», сніжний краб, вершковий сир та ікра тобіко
Копчений вугор, томаго, вершковий сир, авокадо, соус спайсі й унагі.
Копчений вугор, вершковий сир, лосось, авокадо, ікра тобіко, чука й соус унагі.
Лосось, ікра тобіко, вершковий сир та ікра лосося.
Лосось, вершковий сир, огірок, манго, чука, ікра тобіко, ікра лосося
Дует лосося та тунця в гарячій та хрусткій темпурі
гарячий десерт з ягодами, прянощами під ніжним пісочним тістом з додаванням вершкового сиру
З хрусткою пісочною основою, сирковою масою з манго, конфі з маракуї
Робочий час